Saltar al contenido

El projecte d’innovació EMMA Molds al Mobile World Congress

Carlos López, coordinador del projecte Emma, va presentar el seu projecte d’innovació EMMA Molds al Mobile World Congress a Barcelona.

EMMA Molds és un dels projectes d’innovació de les Terres de l’Ebre que ha rebut finançament per part dels ajuts Llavor, que concedeix l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte neix del treball conjunt dels investigadors del grup de recerca en Patologia Pncològica i Bioinformàtica de l’IISPV (amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta) i de professors de l’Institut de l’Ebre (IE).  Està liderat per Carlos López i la investigadora Esther Sauras, juntament amb Francesc Besalduch i Rosendo Ferri, professors de l’IE i consisteix en el desenvolupament d’un tipus de motlles de silicona que en l’àmbit de la recerca s’utilitzen per a l’anàlisi de mostres i per a investigar malalties com el càncer. Aquests motlles ajudaran a desenvolupar la tasca de forma més efectiva amb relació al cost les anàlisis de biomarcadors per al pronòstic o per a la resposta al tractament de patologies amb una elevada incidència a la nostra societat.

Llegeix més:   IISPV-notícies   Gencat   IISPV-innovació