Saltar al contenido

Investigadores del grup de recerca GAVINA participaran al programa OnCampus que connecta la ciència amb la indústria

Membres del grup de recerca GAVINA, liderat per Rosa Dalmau, han estat seleccionades per a participar en la formació OnCampus de «The Collider».

The Collider OnCampus és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la XEU i d’I-CERCA. Enguany The Collider OnCampus es coorganitza amb la URV, la UdL, la UdG i la UAB.

Aquest programa, dirigit a personal investigador vinculat a grups de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial, permet connectar el coneixement científic amb el talent emprenedor per a crear empreses tecnològiques catalanes altament innovadores.

Les investigadores del grup de recerca GAVINA que desenvolupen actualment un software innovador que pot ajudar a la presa de decisions a la consulta mèdica, tindran l’oportunitat de viure una experiència emprenedora molt pràctica. En un itinerari virtual de capacitació posaran a prova tant les seves capacitats com la viabilitat de la seva idea de negoci.

El grup de recerca GAVINA té com a objectiu l’avaluació d’intervencions sanitàries en l’atenció primària per a millorar la salut de la població.